HeaderFoto kampioenen 2017.jpg
SPONSOREN BALK // LOGO IN HET ZWART
 

Terriërs website in nieuw jasje


new website afbeelding

Eindelijk is het dan zover na flink wat noeste arbeid is hij dan eindelijk gereed, een geheel vernieuwde website! Zo kunnen we fris het nieuwe seizoen in en al zeggen we het zelf het is een hele verbetering ten opzichte van wat het was.

Met de vernieuwde lay-out en opmaak zijn de diverse rubrieken gemakkelijker terug te vinden. Via het menu of de Quick Links kun je in een oogopslag terugvinden wat je zoekt. Niet meer eindeloos zoeken, maar gewoon een druk op de knop.

Dat is echter niet het enige wat er is veranderd het is nu ook makkelijker om je foto's en teksten met ons en iedereen van de club te delen, dit kan voortaan via [email protected] Foto's kunnen binnenkort ook via de instagram wall worden gedeeld, meer nieuws hierover volgt nog, hou Facebook en de website in de gaten.. De site zal de komende tijd nog verder aangevuld worden en de content zal regelmatig worden ververst zodat je reden genoeg hebt om regelmatig de site te checken.

Kortom wij zijn blij met het resultaat en hopen dat jij dat ook bent. Neem rustig de tijd om de vernieuwde site te verkennen en laat ons weten wat je er van vind, mis je iets of heb je nuttige feedback we horen het graag!

Veel plezier!

De Communicatie CommissieLaatste nieuwsOnze Sponsoren