HeaderFoto kampioenen 2017.jpg
 
Bestuur

Caroline van Nieuwburg nieuwe secretaris bestuur

Nieuws afbeelding 7-4
Beste leden, met veel blijdschap kunnen wij als bestuur mededelen dat we een nieuwe secretaris (opvolger Doortje) gevonden hebben in Caroline van Nieuwburg. Na overleg met Caroline en de KNHB start Caroline per direct als ad-interim secretaris om het bestuur nu al te kunnen ondersteunen. In de ALV van eind mei/ begin juni zullen wij Caroline voordragen als nieuw lid van het bestuur.

Wie is Caroline? Wij hebben haar gevraagd zich zelf te introduceren: 

Op verzoek van de huidige bestuursleden stel ik mij graag, als potentieel opvolgster van de huidig secretaris Doortje van Ingen, aan jullie voor: Caroline van Nieuwburg (54), woon sinds 2021 in Heiloo, getrouwd met Coen en moeder van 2 dochters waarvan de jongste hockeyt bij De Terriërs.

Voor mijn verhuizing ben ik ruim 11 jaar als vrijwilliger actief geweest bij ZHC De Kraaien. Zoals dat binnen een club gaat begin je met een bardienst, regel je het fruit tijdens de rust en rijd je op een vroege zaterdagochtend met zingende koters tussen Den Helder en Mijdrecht voor een uitwedstrijd. Tel je medailles en smeer je broodjes voor de Jongste Jeugd-dag, coach je een F-team en fluit je het jaar er op een E-team. Verder was ik als Lijncoördinator betrokken bij de jaarlijkse teamindeling en vraagbaak voor (aankomende) leden en hun ouders.

Tussen 2016-2021 ben ik ook voor de KNHB actief geweest en stelde o.a. de indeling voor zaterdagcompetitie binnen het district op en was lid van de KNHB Jongste Jeugd Commissie.

Toen ik werd benaderd om de rol van secretaris van Doortje over te nemen was ik zeer verrast. Ik realiseer me wel dat het een flinke uitdaging is om de manier waarop Doortje dit de afgelopen jaren heeft gedaan te evenaren maar met mijn inzet en enthousiasme kom ik vast een eind. Als secretaris wil ik vooral de zaken op de achtergrond mee gaan helpen te regelen, zodat op de voorgrond iedereen veel plezier aan het hockeyspel kan beleven. Het mooie van De Terriërs is dat het een club is voor en door leden; de vele vrijwilligers zorgen ervoor dat de club draait. Iedereen binnen de Terriërs telt mee, doet mee of gaat mee doen. 

Ik kijk ernaar uit om achter de schermen en in teamverband een bijdrage te kunnen leveren aan deze mooie vereniging.

mvg.

Caroline

Wij wensen als bestuur Caroline veel succes en zijn blij met de aanvulling in het bestuur. Zoals gezegd dragen wij haar voor als kandidaat in de ALV van eind mei/ begin juni. Mocht iemand anders ook geïnteresseerd zijn in deze functie, dan kunt u zich melden bij [email protected] 


Onze Sponsoren