HeaderFoto kampioenen 2017.jpg
 
Hockey Tech. Zaken

Bart van der Meer en Jisse Waasdorp trainer/coach D1 en H1 seizoen 2023-2024

24-3

De 2e helft van het seizoen is nog maar net begonnen, maar de blik ligt ook al weer op het nieuwe seizoen en dan met name m.b.t. de invulling van de trainersstaf van onze beide vlaggenschepen Dames 1 en Heren 1.

Voor Dames 1 kunnen we melden dat de huidige trainer/coach Bart van der Meer ook het volgende seizoen voor de groep staat. Na overleg met Bart en het team is verlenging van de samenwerking tot stand gekomen, wat goed is voor de continuïteit van het team. We zijn dan ook blij dat we ook komend jaar Bart als trainer/coach van Dames 1 bij HV de Terriers hebben.

Voor Heren 1 heeft de huidige trainer/coach, Joris de Vries, aangegeven niet meer volgend seizoen beschikbaar te zijn. Vanwege zijn maatschappelijke carrière is het voor Joris niet meer te combineren om elke week zowel door de week als in het weekend voor de groep te staan. Gelukkig hebben we Jisse Waasdorp bereid gevonden om de functie van trainer/coach Heren 1 volgend seizoen in te vullen. We zijn blij dat Jisse deze taak op zich neemt.

Met Bart en Jisse hebben we voor beide teams continuïteit voor komend seizoen en we zijn blij dat we nu al deze stap hebben kunnen nemen om zo klaar te zijn voor volgend seizoen.

Echter, dat is pas voor na de zomer. Nu zitten we nog in een spannende fase van de 2e helft van de competitie voor beide teams en wij wensen zowel Bart als Joris veel succes komende weken.

Namens het bestuur

Onze Sponsoren