HeaderFoto kampioenen 2017.jpg
 
Bestuur

opening veld 2 met jongste jeugd en wethouder

Nieuws afbeelding 18-3

Beste leden, vanmorgen (zaterdag 18 maart) hebben we het nieuwe waterveld, veld 2, geopend. Samen met de jongste jeugd knipte wethouder Antoine Tromp het lintje door en was de opening een feit. 

Waterveld is de toekomst

Wij zijn erg blij met het nieuwe waterveld, want het huidige hockey wordt gespeeld op watervelden en vergt een andere techniek dan hockey op zand. 3D hockey wordt dat ook wel genoemd, hockey waarbij je niet alleen strak over de grond speelt, maar ook af en toe een balletje iets omhoog speelt over een andere stick. En daar is een waterveld uitermate geschikt voor. Uiteraard is het een veld voor ons allemaal, maar het nieuwe veld is dan ook vooral bedoeld voor onze jeugd zodat we meegroeien met de rest van onze regio in het hockeyspel. 

Prachtig complex

Het veld ligt er prachtig bij en sowieso ligt het gehele complex er geweldig bij, met nieuwe hekken, LED verlichting en extra groen (bomen tussen de velden in). Ook het clubhuis ligt er mooi bij. En dit alles is alleen mogelijk dankzij al die vrijwilligers die er enorm veel tijd in gestoken hebben. 

Vrijwilligers bedankt, maar speciale dank naar Cornelis de Wit en Jan Meines

We bedanken alle vrijwilligers die dit mogelijk gemaakt hebben, met speciale dank naar Cornelis de Wit (bestuurslid accommodatie) en Jan Meines, die samen al meer dan 2 jaar bezig zijn met de realisatie van het nieuwe veld en we mogen beiden dan ook erg dankbaar zijn dat het gelukt is. 

Ook willen we Gerard Morsch (verenigingsmanager) bedanken dat het clubhuis er altijd geweldig uitziet en dat alles geregeld en ook het onderhoudsteam die elke vrijdag op de club bezig met onderhoud van het gehele terrein, bedanken wij voor hun inzet.

Gemeente Heiloo

En uiteraard bedanken we de gemeente Heiloo voor hun actieve bijdrage bij het realiseren van dit prachtige veld. Wij zijn dan ook blij dat de wethouder van de gemeente Heiloo, Antoine Tromp, aanwezig was en het veld samen met de jongste jeugd heeft geopend. 

Namens het bestuur wensen wij iedereen veel succes en plezier op het nieuwe veld. Wij zijn klaar voor de toekomst.

Michiel Ullers, voorzitter

Nanda Mul, Penningmeester

Cornelis de Wit, bestuurslid

Onze Sponsoren