HeaderFoto kampioenen 2017.jpg
 
Zaalhockey

Start zaaltrainingen na de herfstvakantie

Nieuws afbeelding 18-10

Beste zaalhockeyers,

Vanaf maandag na de herfstvakantie (24 oktober 2022) starten de zaaltrainingen weer!

In totaal spelen dit seizoen 37 teams van De Terriërs mee met zo’n 400 spelers en speelsters. Daarvan nemen 35 teams deel aan de trainingen op verschillende locaties in en om Heiloo. Elk team traint ongeveer 7 keer gedurende het zaalseizoen.

Welk team, op welk tijdstip en op welke locatie speelt vind je in het trainingsschema terug die bij dit bericht is gevoegd en is te vinden op de zaalhockey-pagina op onze website. Kijk goed in het schema wanneer je traint in de zaal. Als een zaaltraining gelijktijdig is gepland met een veldtraining dan gaat de zaaltraining voor.

In de zaal is de volgende uitrusting verplicht: handbescherming voor de linkerhand, scheenbeschermers, bitje, schoenen met witte of lichte zolen (geen zwarte) en een speciale zaalstick.

Speciaal voor de keepers geldt dat metalen gespen (of het afplakken daarvan) niet zijn toegestaan. Er zijn bij de zaalhockeycommissie bandjes met kunststof gespen verkrijgbaar als je die zelf niet hebt.

Voor de trainingen zijn tassen met zaalballen en hesjes beschikbaar. Deze kunnen door de trainers per keer worden opgehaald bij de familie Aaftink (Kerkelaan 59) of bij de familie Hogeveen (De Rookamer 6). Het is de bedoeling dat de tas voor de (eerste) training wordt opgehaald en na de (laatste) training terug wordt gebracht naar hetzelfde adres waar de tas is opgehaald.

Houd er rekening mee dat voor de (eerste) training er balken gelegd moeten worden en dat de balken na de (laatste) training weer moeten worden opgeruimd. Het is altijd fijn als bij de jongere teams ouders daar even bij willen helpen om ongelukken en schade te voorkomen. Ruim de balken tijdig weer op als er na de training een andere sportclub van de accommodatie gebruik maakt.

Op de zaalhockeypagina op de website van De Terriërs is allerlei informatie te vinden die je nodig hebt gedurende het zaalseizoen. Denk aan uitleg over het voorbereiden van de zaal bij trainingen en wedstrijden, instructies voor de zaalleiding en scheidsrechters en een link naar uitgebreide informatie over zaalhockey op de website van de KNHB.

Lees en gebruik deze informatie zodat je goed bent voorbereid!

Voor vragen kunt u een e-mail sturen naar [email protected].

Veel plezier in de zaal!

Sportieve groet,

René Hogeveen

Rik Aaftink

Rolf Giesbertz

De zaalhockeycommissie

Bijlage

Onze Sponsoren