HeaderFoto kampioenen 2017.jpg
 
Senioren

Ook de senioren gaan vanaf maandag 1 maart weer trainen

Nieuws afbeelding 25-2 Vanaf maandag 1 maart gaan we starten met normale trainingsschema voor junioren en senioren tot 27 jaar. Leden die boven de 27 jaar zijn gaan/ kunnen trainen op zondag via een instuiftraining.

De trainingen door de week, voor junioren en senioren onder de 27 jaar, vinden plaats conform het reguliere standaard trainingschema zoals die aan het begin van het seizoen gemaakt is. Dit wordt vanaf maandag vanuit Lisa op de website gepubliceerd. 

Voor senioren boven de 27 jaar hebben we instuiftrainingen op zondag (ochtend en middag) op basis van inschrijving vanwege maximale veldcapaciteit. 

Heren en Dames 1wordt later apart afgestemd.

Kortom, houd a.s. maandag de website in de gaten voor het trainingsschema zodat je weet wanneer jij kan gaan trainen met je team. Dit geldt alleen voor leden jonger dan 27 jaar!!!!

Voor alle leden ouder dan 27 jaar geldt dus dat er op de zondagen een instuiftraining zal zijn, waarvoor je vooraf kan (moet) aanmelden, vanwege de veldcapaciteit aangezien iedereen boven de 27 jaar nog maar in tweetallen mag trainen. 


HoofdsponsorsZoekenAgendaEr zijn nog geen agenda punten.
Volledige agenda

FacebookActiesponsorsOnze Sponsoren