HeaderFoto kampioenen 2017.jpg
 
Bestuur

Benoeming Sergio Pattinama tot bestuurslid Hockey Zaken

Nieuws afbeelding 21-10
Zojuist is in de B-ALV de stemming bekend gemaakt, waarbij Sergio Pattinama officieel is benoemd tot Bestuurslid Hockey Zaken.

De notulen zijn inmiddels beschikbaar op de website (achter de login).


Over Sergio

Ik ben Sergio Pattinama, 45 jaar, hockeyt vanaf zijn 12e jaar en sinds 2007 lid van de Terriërs. Ik heb veel ervaring als speler, scheidsrechter en trainer/coach van senioren en jeugd (o.a. bij Dordrecht, Victoria, Hurley, Reigers en Terriërs). Ik ben 20 jaar werkzaam in de IT industrie in verschillende strategisch management functies. Sinds kort werkzaam als Sales Lead Infrastructuur EMEA bij Amazon. Strategie en beleid maken, het structureel opbouwen van een organisatie is mijn specialisatie. Ik ben nauw verbonden met de Terriërs: naast actief spelend lid, ben ik trainer/coach van MA1 en Hoofdtrainer Opleidingen en Selecties binnen de HTZ commissie. Ook mijn familie is zeer betrokken bij de Terriërs: mijn vrouw Rosemarijn zit in de ABC commissie, beheert de wedstrijdtafel op zaterdag en de grote club actie. Onze kinderen Lotus en Curtis spelen respectievelijk in de MA1 en in JC1.

Motivatie om te deel te nemen aan het bestuur komt voort uit de activiteit binnen HTZ als Hoofdtrainer Opleidingen en Selecties, waar hij mede aanzet heeft gegeven aan het technische beleid voor de komende 4 jaar.

Onze Sponsoren