HeaderFoto kampioenen 2017.jpg
 
Arbritrage

Nieuwe Spelregels

Nieuws afbeelding 28-8

Eigenlijk is er maar één nieuwe spelregel voor ons van belang: Nieuw is dat we de coach/teambegeleider behalve een gele of rode kaart, ook een GROENE kaart mogen geven, als een mondeling aanspreken of zijn/haar gedrag niet helpt. Dat betekent de coach 2 minuten achter het hek en moet zijn/haar team 2 minuten het met een speler minder doen. De groene kaart vermeld je niet op het DWF.

Gaat de coach weer in de fout, dan volgt een gele kaart. Maar als de coach het in jouw ogen meteen al te bont heeft gemaakt, mag je ook direct een gele of zelfs rode kaart geven....

De rest van de regels zijn ongewijzigd. Denk om de speeltijd: 4x 17,5 minuut met 2x een kleine rust van 2 minuten (roep ze na 1,5 minuut weer naar het veld) en een grote rust halverwege van 5 minuten.
Verder is ook een uitspeelcorner pas afgelopen als de bal de 5 meter cirkel is gepasseerd. Voor het overige: lees het spelregelboekje nog even door.

Verder volg je de corona-maatregelen: geen shake-hands, spelers houden 1,5 m afstand tot de scheids en volgt de maatregelen die het bestuur heeft opgelegd. Jij als scheids hoeft geen mondkapje op, dat fluit zo lastig en een gaatje in het masker knippen is raar en zinloos.
Leen geen fluit van een ander, ben je je fluit vergeten/kwijt dan kan je bij de bar een fluitje kopen. 

Veel plezier bij het fluiten van je wedstrijden!

Bijlage

HoofdsponsorsZoekenAgendaEr zijn nog geen agenda punten.
Volledige agenda

FacebookActiesponsorsOnze Sponsoren