WIE IS WIE OP DE CLUB: Anneke Knaake nieuw bestuurslid HTZ

26-8 Voor sommigen een bekend gezicht, voor anderen ben ik een onbekende die inmiddels een jaar of vier in de weekenden op de Terriers rond loopt.
Ik ben Anneke Knaake, getrouwd,  moeder van 3 sportende kinderen waarvan 2 bij de Terriers en eentje die fanatiek paardrijdt. Op zaterdag zal ik dus vaak aanwezig zijn op de club. Daarnaast zal ik ook op zondag zeer regelmatig op de velden te vinden zijn; gewoon omdat het spelletje veel te leuk is!

Van jongs af aan ben ik op de hockeyvelden te vinden; de eerste jaren op Heerhugowaard en daarna in Alkmaar. Eerst alleen speler, daarna ook als trainer en coach op diverse niveaus. Na veel blessureleed moest ik noodgedwongen stoppen als speler.
Om toch betrokken te blijven heb ik een trainersopleiding gevolgd en ben ik toegetreden tot de jeugd / technische commissie bij Alkmaar waar ik verantwoordelijk was voor zowel de prestatie-als de breedteteams bij de meisjes.

Deze diversiteit aan ervaringen zorgen ervoor dat ik de hockeysport van vele kanten bekijk en zodoende ook benader. Ik heb altijd met veel plezier gehockeyd en dat geef ik graag door, ook al moet je soms wel eens keuzes maken die je van te voren niet had bedacht.

Groet,
Anneke