HeaderFoto kampioenen 2017.jpg
 

samensterk_voorendoorleden


  

VOOR EN DOOR LEDEN

Beste Terriër en/of ouders,                                                                

HV de Terriërs is een prachtige vereniging waar wekelijks 730 leden sporten! Het is genieten om op een trainingsmiddag/avond of competitiedag bij de Terriërs rond te lopen en zoveel sporters en supporters plezier te zien hebben! En dat houden we graag zo, want zonder leden geen Terriërs… maar zonder vrijwilligers ook niet! Dit is dan ook de directe aanleiding van dit schrijven…

Contributieverhoging en geen wedstrijden meer
In verband met een prangend tekort aan vrijwilligers zijn we helaas genoodzaakt om de contributie flink te verhogen en dreigt de situatie dat er over enkele weken geen wedstrijden meer op zaterdag gespeeld kunnen worden. Door het grote tekort aan vrijwilligers is het noodzakelijk om betaalde krachten in te huren om de Terriërs draaiende te houden…

Tenzij…

… tenzij we met z’n allen een steentje bijdragen aan onze mooie vereniging en we nieuwe vrijwilligers kunnen verwelkomen in de diverse commissies/ bestuur!

We hebben allemaal een volle agenda met werk, gezin, zorg… Ook vrijwilligerstaken op de sportvereniging verdienen een plek in de agenda om zo het hockeyen mogelijk te blijven maken.


Te denken valt aan een taak tijdens de training van jouw kind of een uurtje voordat je zelf gaat trainen. Of juist een taak volledig in eigen tijd in te delen? Het is aan jou! 
We willen iedereen vragen om een leuke en passende deeltaak op te pakken, groot of klein, met of zonder hockeykennis… er is voor iedereen iets geschikts te vinden!

Deeltaken en Commissies

Waar ben jij goed in of wat vind je leuk? Voor de meeste vrijwilligerstaken heb je GEEN hockeykennis nodig! Op deze website kun je de diverse vacatures terugvinden, waarbij ook staat aangegeven hoeveel tijd de (deel)taak ongeveer vraagt.


Vacatures ZONDER hockeykennis

Vacatures MET hockeyervaring


Wat krijg je ervoor terug?

Met de inzet van vele vrijwilligers kan de Terriërs ook de komende jaren voor jong en oud een fijne plek zijn om te sporten. Leer nieuwe mensen kennen, voel je verbonden bij de Terriërs.

Iets betekenen voor de club geeft veel voldoening en je raakt meer betrokken bij de vereniging. 730 leden zullen je dankbaar zijn voor jouw bijdrage!


Werkgroep Vrijwilligers

Birgit, Bea, Caroline en Rosanne vormen de werkgroep ‘vrijwilligers’ en komen graag met jou in contact. Mail naar [email protected]als je vragen hebt of samen wilt zoeken naar een passende (deel)taak. Schroom niet om te informeren.

Samen staan we sterk!

Een vereniging als HV de Terriërs kan alleen bestaan door de inzet van veel enthousiaste vrijwilligers en we moeten met z’n allen blijven bouwen aan onze geweldige vereniging! We vragen jou om hier ook een steentje aan bij te dragen.

Terriërs is een prachtige hockeyvereniging vóór en dóór leden… Samen staan we sterk!

Met sportieve groet,

Bestuur                                                                        werkgroep ‘vrijwilligers’

Michiel Ullers                                                             Birgit vd Kaaij
Nanda Mul                                                                  Bea de Hoop

Caroline van Nieuwburg                                              Rosanne Westerman           

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 


 

HoofdsponsorsZoekenAgendaEr zijn nog geen agenda punten.
Volledige agenda

FacebookActiesponsorsOnze Sponsoren