HeaderFoto kampioenen 2017.jpg
 

Explore Hockey


Hockey is een leuke snelle sport. Lijkt het je leuk om te ontdekken of hockey bij je past? Je bent van harte welkom bij EXPLORE HOCKEY!

Clinics
Explore Hockey bestaat uit 3 clinics. Deze clinics worden aangeboden in een speciale beginnersgroep, zodat er alle aandacht is voor jou!

Tijdens de clinics worden spelenderwijs vaardigheden van het hockeyen aangeleerd, waarbij teambuilding, sportiviteit en respect een belangrijke rol spelen. Kinderen leren samen werken op het hockeyveld, waarbij winnen of verliezen van ondergeschikt belang is. Plezier met elkaar staat centraal!

Data 2023

29 september

6 oktober

13 oktober


Het is de insteek dat deelnemers alle 3 de clinics volgen (mocht je een keer niet kunnen, dan horen we dat graag).

Aanmelden

Deelname aan Explore Hockey is vrijblijvend en gratis. Aanmelding voor de clinics kan door te mailen naar:[email protected]. Graag ontvangen wij:

-naam en geboortedatum van uw kind

-basisschool

-telefoonnummer waarop iemand bereikbaar is tijdens de clinic (voor noodgevallen)

Benodigdheden

-Hockeysticks hebben wij te leen

-Bij clinics / proeftrainingen is het niet verplicht om een bitje en scheenbeschermers te dragen, maar wel zo veilig! Deelname is op eigen risico, om deze reden adviseren we om een bitje te dragen en voor scheenbeschermers te zorgen (een bitje is vanaf 5 euro verkrijgbaar bij Sportwereld Heiloo Kennemerstraatweg 524).Uiteraard dragen wij zorg voor een zo veilig mogelijke setting op het veld.

Lid worden?

We hopen dat je na 3 clinics een goed beeld hebt wat hockeyen inhoudt. Mocht je de smaak te pakken hebben, dan ben je van harte welkom om lid te worden van de Terriërs!
Leden worden op basis van leeftijd ingedeeld in een team. Er zijn voor kinderen geen selectieteams.
Meer informatie over hockeyen bij de Jongste Jeugd lees je hier.

Vragen?

Mocht je nog vragen hebben, dan beantwoorden we deze graag! Je kunt een mail sturen naar: [email protected]

 
 
 

HoofdsponsorsZoekenAgendaEr zijn nog geen agenda punten.
Volledige agenda

FacebookActiesponsorsOnze Sponsoren