HeaderFoto kampioenen 2017.jpg
 
Wie zijn wij

Bij HV De Terriërs geldt; hockey speel je met twee doelen: plezier op het veld en langs de lijn.

Al ruim 60 jaar is HV De Terriërs een begrip in Heiloo. Iedereen in de omgeving van Heiloo, maar ook daarbuiten, die wil hockeyen weet de club inmiddels goed te vinden.

Actieve senioren en veel jeugdleden hockeyen op diverse niveaus, waarbij Dames1 al een aantal jaar meedraait in de overgangsklasse en Heren1 zich in de 2e klasse goed weet te handhaven.
De prestatieteams -ook in de jeugd- spelen hockey op hoog niveau maar ook in de breedtesport wordt met plezier gehockeyd.


Lees meer ...
Geschiedenis

HV De Terriërs maakte haar debuut in de Nederlandse hockeycompetitie in seizoen 1951/1952. De club werd officieel opgericht op 1 september 1951 en bestond uit 29 leden die meededen aan de competitie. Tot in de jaren 70 speelde de club op verschillende locaties waaronder die van Alkmaarsche Boys en de Alkmaarse Mixed Hockeyclub. De naam van de club verwijst naar de strijdlustigheid en vasthoudendheid van één van de oprichters, Joop Brink. In 1973 kreeg De Terriërs een eigen plek op Sportpark ’t Vennewater in Heiloo.

Lees meer ...
Sportpark H.V. De Terriërs

H.V. De Terriërs heeft sinds 1973 een eigen plek op Sportpark ’t Vennewater aan het Zevenhuizen 52 in Heiloo. Bezoekers kunnen hun auto kwijt op het parkeerterrein dat tussen de sportcomplexen ligt. Voor fietsen en scooters is er plaats binnen de hekken van de club.

Het clubhuis dateert van 1977 en werd in 2008 en 2016 verbouwd en in 2017 van een nieuw balkon voorzien. Sinds 2007 beschikt de club over drie kunstgrasvelden. De promotie van Dames 1 in het seizoen 2012/2013 maakte de aanleg van een waterveld noodzakelijk. Een door de leden zelf georganiseerde veiling legde de financiële basis voor de aanleg van een waterveld. In de winter 2022-2023 is het zandkunstgrasveld 2 vervangen door een waterveld.

Lees meer ...

HoofdsponsorsZoekenAgendaEr zijn nog geen agenda punten.
Volledige agenda

FacebookActiesponsorsOnze Sponsoren