HeaderFoto kampioenen 2017.jpg
 

Organisatie

LISA 
pasfoto
Nout den Boer
Administrator

 

LISA2

De Terriërs gebruikt LISA, een ledeninformatiesysteem voor het runnen van onze hockeyclub. Het informatie systeem heeft meerdere onderdelen: LISA2, LISATeam en de LISA App.

LISA2: dit is de ledenadministratie en database. Met dit systeem houden we de leden- en financiële administratie bij, stellen we de teams samen, plannen onze wedstrijden en trainingen, en plannen we barpersoneel en scheidsrechters in. Ook het ‘wie doet wat’ binnen de Terriërs wordt hier bijgehouden.

LISATeam

LISATeam is de website inlog voor de leden, elftal ondersteuners en vrijwilligers. Hier kunnen de teamleden en de manager/coach niet alleen heel snel een oefenwedstrijd regelen, maar ook rijschema's maken, kijken hoe het gaat in de competitie en de aanwezigheid bekijken. Teamleden (of hun ouders, in geval jeugdleden) kunnen hun beschikbaarheid voor wedstrijden en trainingen aangeven in LISATeam. 


Op LISATeam kun je ook mutaties van je telefoonnummer en emailadres zelf doorvoeren. Adreswijzigingen dienen echter altijd per email via de ledenadministratie te gaan.

Ieder lid en vrijwilliger krijgt toegang tot LISATeam, via de website van de Terriers. Je logt in met je lidnummer en wachtwoord. Ben je lidnummer EN wachtwoord vergeten dan moet je een email sturen aan de ledenadministratie. Ben je alleen je wachtwoord vergeten, dan kun je een nieuw wachtwoord opvragen middels de link bij de inlog op de website. 

LISA App

LISA App geeft clubnieuws en teaminfo op de smartphone. Download de software (LISA App) via de App Store of Google Play.

Lisa Dashboard, App en de website www.hvdeterriers.nl worden gevoed vanuit LISA2 (de ledenadminstratie en database). De LISA Administrator regelt de toegang en de autorisaties voor het LISA2 systeem. LISA2 is primair bedoeld voor bestuur en commissieleden. 


LISA systeemproblemen kunnen worden doorgegeven aan de LISA Administrator die deze dan aankaart bij de LISA Helpdesk.

Onze Sponsoren