HeaderFoto kampioenen 2017.jpg
 
Nieuwsafbeelding
26-9 Hekken, afzettingen en diverse bouwmateriaal. Zo ziet de club er komende tijd eruit nu ze gestart zijn met veld 2. De verwachting is dat de werkzaamheden tot einde van het jaar lopen. Tot die tijd zal veld 2 en een gedeelte van de club afgezet zijn met hekken. 
Het is niet toegestaan om het bouwterrein (veld 2) op te gaan. De hekken
Nieuwsafbeelding
26-9 Laatste kans: Stem nu voor HV de Terriers bij Rabobank Clubsupport zodat er geld voor de club beschikbaar komt voor de club waarmee we de vereniging verder kunnen verduurzamen. 
Rabobank Clubsupport is een programma van Rabobank waarmee verenigingen ondersteunt worden voor maatschappelijke doeleinden. HV de Terriers wil verder d de
Nieuwsafbeelding
26-9 Helaas is in de aankondigingen en op aanmeldformulieren voor de zaalhockey seizoen 2022-20213 voor de contributie het tarief van vorig jaar van € 75,- opgenomen.
 
Voor seizoen 2022/2023 is het contributie bedrag € 80,- eerder door het bestuur vastgesteld en aangegeven op de website op de pagina lidmaatschap & c
Nieuwsafbeelding
22-9 Steeds meer teams gebruiken een lekkere beat, die knalt uit een muziek box, bij de voorbereiding op een wedstrijd. Je komt zo lekker in de juiste sfeer. Helemaal goed!
Echter, de laatste tijd krijgen we wel hierover van omwonende buren steeds vaker klachten en dat is niet wat we willen als sportvereniging. We moeten hier rekening mee hou
Nieuwsafbeelding
22-9 Het nieuwe seizoen is begonnen, een mooi moment om even te controleren of al je gegevens in Lisa wel goed staan (emailadres en telefoonnummer). 
Waarom? Het is belangrijk dat in Lisa het juiste emailadres en telefoonnummer staat, want alle informatie over wedstrijden, scheidsrechters, activiteiten en andere meldingen van HV de Te
Nieuwsafbeelding
19-9 HERHAALDE OPROEP!

De veldcompetitie is weer begonnen en dat betekent dat ook het moment weer is gekomen om je aan te melden voor de zaalcompetitie!

Zaalhockey kent inmiddels een mooie competitie en betekent heel veel sportief plezier samen met je team! Zaalhockey levert bovendien een goede bijdrage aan je sp
17-9 Beste leden,
Wij hebben veel klachten gekregen over de lockers en dat deze bezet zijn door andere mensen.
Graag verzoeken wij allen om de spullen in de juiste lockers te stoppen. Het schema is ge-update met de vernieuwde team namen.
Wij geven iedereen wat tijd om de juiste locker in gebruik te nemen.
Slot
Nieuwsafbeelding
16-9 Het seizoen is net begonnen en we moeten het even over 2 dingen hebben. Hoe gaan we met elkaar om en de energiekosten.
HOE GAAN WE MET ELKAAR OM?
Laten we beginnen met hoe we moet elkaar omgaan op de club. Positief, met respect en vooral samen, toch? Nou, dat is niet altijd zo. Schreeuwen op scheidsrechters, negatief commen
Nieuwsafbeelding
15-9 Een vereniging wordt financieel draaiende gehouden door verschillende inkomstenbronnen. Denk hierbij aan contributie, bar omzet maar ook SPONSOREN!
De sponsorcommissie kan hulp gebruiken bij het vergroten van onze lijst aan sponsoren. Denk hierbij aan het zoeken en benaderen van nieuwe, het ondersteunen bij het verlengen van huidige co
Nieuwsafbeelding
15-9 De hockeybitjes zijn klaar en kunnen vanaf a.s. zaterdag 17 sept. worden opgehaald op de hockeyclub. De bitjes liggen bij de wedstrijdtafel in het clubhuis. 

Nieuwsafbeelding
9-9 Lia Hoebe heeft na jaren inzet in het wedstrijdsecretariaat haar taken neergelegd. Zij zal uiteraard tijdens de ALV van November nog uitgebreid bedankt worden voor haar enorme inzet voor onze mooie vereniging!
Graag laten wij weten dat, Charlotte Sluiter samen met Doortje van Ingen de taken overnemen van Lia Hoebe m.b
Nieuwsafbeelding
8-9 Nog meer goed nieuws! Wij zijn blij om aan te kondigen dat wij een nieuwe enthousiaste barcommissie hebben, gevuld met oude en nieuwe gezichten! Deze club enthousiastelingen zal onze geliefde Gerard ondersteunen in al zijn taken.
Hoe zit de barcommissie er uit?
Suze van Nieuwburg,Evi Hoetjes en Bianca Karels gaan in de barcommiss
Nieuwsafbeelding
1-9 De zaalhockey commissie is al weer volop in voorbereiding voor het zaalhockeyseizoen 2022-2023.
We hebben bij de KNHB inmiddels de voorlopige inschrijving voor zaalhockey ingediend met komend seizoen naar verwachting 44 teams van onze club die aan de zaalcompetitie zullen deelnemen.
Binnenkort ontvangen jullie bericht over de wijz
Nieuwsafbeelding
30-8 Wij zoeken nog voor enkele teams trainers.


Maandag
• MA3 18:00-19:00 uur (veld 3AB) 
Woensdag
• MA instuif (MA2, MA3, MA4) 20:15-21:15 uur (veld 1CD) – 2 trainers gezocht 
Donderdag
• MB2 17:15-18:15 uur (veld 3AB)
• MB4 18:15-19:15 uur (veld 3CD) 
Vrijdag
• MC
29-8 Beste Leden,
De vakantie is voorbij en we gaan weer het veld op, tenminste veld 1 en 3, want veld 2 gaat vervangen worden voor een waterveld op korte termijn. Dat is dan ook meteen het allerbeste nieuws wat er direct na de zomer te melden valt. Eindelijk een 2e waterveld zodat alle leden op water kunnen trainen en spelen. Het is nog
Nieuwsafbeelding
28-8 Beste Leden,
Het tweede waterveld gaat er komen!!
Na maanden van gesprekken met de gemeente is de kogel door de kerk. Eindelijk een 2e waterveld zodat we met z’n allen op water kunnen trainen en spelen. 
Niet alleen meer Heren en Dames 1, maar straks ook water beschikbaar voor MA4, Jongste Jeugd, Veteranen H4
25-8 Vanaf dit seizoen heeft de KNHB besloten om de naamgeving van de diverse teams aan te passen, zodat de diverse categorieën duidelijker worden. Dit houdt in dat diverse teams nu voor de competitie nieuwe of andere namen hebben. De belangrijkste wijzigingen zijn de volgende:
 
·In navolging van de aanpassing van de namen van de vet
Nieuwsafbeelding
25-8 Wij zijn met spoed op zoek naar een Wendsecretaris voor de jeugd op zaterdag!
Het gaat hier om het verzorgen van de wedstrijdindelingen van thuiswedstrijden voor de jeugd teams t/m A, alsmede het aanspreekpunt zijn voor de KNHB en uitspelende clubs. 

Na 7 jaar heeft Lia Hoebe besloten haar taken per direct neer
Nieuwsafbeelding
25-8 Yes! Nog een nieuwe vrijwilliger op de club! Wat gaaf!
Charlotte Sluiter speelt momenteel in Dames Jong en houdt daar het doel leeg! Zij heeft zich aangemeld om de indelingen van de scheidsrechters op de zondagen te gaan verzorgen! Uiteraard is dit nieuw voor haar, en zal zij het een en ander nog onder de knie moeten krijgen!
Nieuwsafbeelding
24-8 Wij zijn enorm blij een nieuwe vrijwilliger te mogen verwelkomen in de Materialen Commissie!

Dries Kraakman speelt zelf in de Jongens B1 en verdedigd daar het doel met verve! Nadat hij de oproep zag, heeft hij zich direct aangemeld! 
Welkom Dries!Nieuwsafbeelding
24-8 Ook dit jaar vragen wij onze senioren- en veteranenteams om 1x tot 2x per jaar op een Zaterdag 4 tot maximaal 6 scheidsrechters te leveren voor het fluiten van onze junioren. Hieronder zien jullie de data voor het hele jaar. Willen jullie dit in je agenda zetten?
De Zondag voorafgaand aan de "fluitzaterdag” geeft de aanvoerder de namen
Nieuwsafbeelding
22-8 Beste spelers,
De start van het seizoen komt steeds dichterbij.
De jongste jeugd (DEF) begint met trainen in de week van maandag 5 september.
De ABC breedte en senioren breedte beginnen met trainen in de week van 29 augustus.
Voor het trainingsschema kun je het best terecht op de website.
Vee
19-8 Het seizoen gaat weer beginnen!
Graag nodigen wij alle teams zonder vaste keeper uit op woensdag 24 augustus tussen 19:30 - 21:30 om de keeperstassen op te halen. 
Belangrijke informatie: De borg is EUR 50,- CASH (!!) Zorg dus dat jij contant geld meeneemt!
Cornersmaskers: Dit jaar kan elk team optioneel 2
Nieuwsafbeelding
13-8 Wij zijn op zoek naar vrijwilligers met twee rechterhanden!
Wij hebben een prachtig mooi en gezellig clubhuis waar wij allen met plezier gebruik van maken. Om dit zo te houden, is er af en toe onderhoud nodig. 
Vind jij het leuk om met een groepje hier zorg voor te dragen? Meld je dan nu aan voor het Terriërs Clubklus tea
Nieuwsafbeelding
12-8 Onze scheidsrechters commissie is bijna compleet! 
Wij zijn nog op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die de Scheidsrechters Cursus en de begeleiding van startende fluiters wil gaan coördineren. Deze persoon speelt een belangrijke rol in het verbeteren van de competenties van onze fluiters. 
Geen ervaring hierme
Nieuwsafbeelding
11-8 Tijdens de ALV van afgelopen juni, is gecommuniceerd dat Ingrid Henselmans zich niet herverkiesbaar zal stellen als penningmeester. 
Om die reden zijn wij op zoek naar een enthousiaste, financieel onderlegde vrijwilliger die deze bestuurspost wil overnemen. Lijkt dit jou leuk? Dan horen wij dat graag!
Aanmelden kan via se
Nieuwsafbeelding
31-7 Daar zijn ze, de nieuwe picknick tafels voor op de club. Deze zijn mogelijk gemaakt door alle leden n.a.v. de corona compensatie actie waar een groot gedeelte van de leden aangegeven hebben te willen investeren in de club. Deze banken zijn dus van ons allemaal en bieden een prachtige mogelijkheid voor gezelligheid in het nieuwe seizoen. Het Green T
Nieuwsafbeelding
16-7 Na 10 jaar met volle enthousiasme de trainingen van de zaterdagochtend trimhockey-ploeg op zich genomen te hebben, neemt Marcel de Graaf afscheid. Marcel heeft 10 jaar geleden het stokje overgenomen van Tom de Goede en zijn eigen invulling aan de trainingen gegeven, gebaseerd op dat ook de "oude mannen" nog genoeg konden leren. Trainingsoefeningen,
Nieuwsafbeelding
7-7 Donderdag 7, 14, 21, 28 juli en 4 en 11 augustus spelen we weer zomeravond hockey voor alle senioren. Sticks op elkaar, partijtjes maken en lekker onderling hockeyen. Kom en doe mee.
Nieuwsafbeelding
1-7 Heb jij een nieuw tenue nodig?
Heb jij sportkleding / tenue dat je na de zomer niet meer gaat dragen? Lever dan jouw sportkleding in! Je ontvangt 5 euro* en draagt daarmee bij aan de vereniging! INLEVEREN
maandag 4 t/m woensdag 6 juli - 18.00 tot 20.00u
locatie: de Wildtlaan 32 Kom je liever op een ande
Nieuwsafbeelding
30-6 Ze staan te stralen, de kampioenen van MD4 en MD5 van het afgelopen seizoen. Het was dan nog geen officiële huldiging, want die volgt begin van het seizoen, maar de meiden ontvingen wel alvast het befaamde kampioens-K-tje. 

Meiden, gefeliciteerd. 
Nieuwsafbeelding
28-6 Zondag 19 juni werden in Amersfoort de nationale kampioenschappen Jong Senioren gehouden.  De wedstrijden werden gefloten door combinaties van Bondsscheidsrechters en Clubscheidsrechters-Plus, en daarbij gecoacht door de KNHB.
Onze Stijn van Kampen deed daaraan mee als CS+ en kennelijk met succes: Hij mocht als afsluiting de final
Nieuwsafbeelding
24-6 De geplande huldiging van de kampioenen a.s. zondag 26 juni van 16.00-17.00 is wegens omstandigheden verplaatst naar begin van het nieuwe seizoen. 

Normaal gesproken vindt de huldiging altijd plaats in het laatste competitieweekend, maar dit jaar is er voor gekozen om dit op een later tijdstip te doen. Helaas past dit nu dus niet,
21-6 Beste Jeugdleden,
In de week van 20-6-2022 en in de week van 27-6-2022 wordt er in de nieuwe teamsamenstellingen getraind.
Check het trainingsschema in LISA of op de site voor de dag(en) en tijd(en).
Sportieve groeten, Commissie HTZ
Nieuwsafbeelding
19-6 Beste coach/aanvoerder/keeper,
Het seizoen is weer ten einde, en dat betekent het jaarlijks controleren en/of inleveren van het keepersmateriaal!
Ben jij vaste keeper van jouw team? 
Dan verwachten wij jou maandag 20 juni tussen 19:30 en 21:00 uur op de club om jouw spullen te controleren. Samen kijken wi
18-6 De voorlopige indelingen van ALLE jeugd- en seniorenteams worden vandaag (zaterdag 18 juni) rond 21.00 uur gepubliceerd. Je kunt ze vinden door in te loggen. De overzichten staan onder documenten in de map Teamindelingen 2022/2023. Kun je niet inloggen? Volg dan de instructies rechtsboven op de website.   Let op: Alle teams trainen vana
Nieuwsafbeelding
15-6 𝗠𝗼𝗲𝗱𝗶𝗴 𝗱𝗲 𝗢𝗿𝗮𝗻𝗷𝗲 𝗗𝗮𝗺𝗲𝘀 𝗮𝗮𝗻 𝘁𝗶𝗷𝗱𝗲𝗻𝘀 𝗵𝗲𝘁 𝗪𝗞 𝗛𝗼𝗰𝗸𝗲𝘆


De Oranje Dames spelen van 1 tot en met 17 juli het WK Hockey Dames 2022. Een bijzonder toernooi, omdat het deels in Nederland en deels in Spanje wordt gespeeld. Nederland speelt de poulefase en – mits zij zich hiervoor plaatsen - de krui
Nieuwsafbeelding
14-6 Maandagavond 13 juni zaten we eindelijk na 2 jaar weer "live” bij elkaar voor de Algemene Ledenvergadering. Hierbij een korte samenvatting.
Begroting: 30.000 euro te kort
Tijdens de ALV is uitvoerig de begroting besproken, die er helaas voor aankomend seizoen niet erg rooskleurig uitziet met een tekort van 30.000 eur
1-6 Beste leden,
Graag nodigen wij u allen uit voor de Algemene Ledenvergadering op maandag 13 juni om 19:30 uur in het clubhuis. 
Wij hopen velen van jullie te zien!
Groet,  Doreen 
Nieuwsafbeelding
23-5 Het is alweer 10 jaar geleden dat het hockeysprookje van Dames 1 Terriërs plaats vond. Lees hier een mooi artikel op hockey.nl hoe dat was (deel 1) 
20-5 Onze vereniging selecteert, in navolging van het beleid vanuit de hockeybond, pas vanaf de C-jeugd op sterkte.
Van maandag 13 tot en met vrijdag 17 juni a.s. organiseert de commissie HTZ (Hockey Technische Zaken) selectietrainingen voor de ABC jeugd. Het schema hiervoor hebben wij hieronder opgenomen. LET OP: Voor de categorieën A en B jong
20-5 Alle jeugdteams trainen in de huidige samenstelling door tot en met vrijdag 10 juni. Op Hemelvaart (26 mei) en op tweede Pinksterdag (6 juni) zijn er geen trainingen.
In de week van 13 tot en met 17 juni zijn er uitsluitend selectietrainingen voor de ABC jeugd en alleen Puppy training op vrijdag 15 juni.
Alle jeugdte
Nieuwsafbeelding
16-5 Weet je nog waar jij was? Was je erbij? Zondag 20 mei 2012 zal voor altijd de dag blijven waarop er een stukje hockeygeschiedenis is Heiloo werd geschreven. Dames 1 promoveerde ten koste van Rotterdam naar de Hoofdklasse. 
Zondag 22 mei a.s. is het al 10 jaar geleden en wij willen hier graag nog een keer op terug kijken. ‘ s midda
Nieuwsafbeelding
9-5 Voor het familietoernooi op Hemelvaartsdag (donderdag 26 mei) zijn wij op zoek naar mensen die ons willen helpen met bardiensten en de wedstrijdleiding.  Ook zoeken wij nog een fotograaf om leuke foto’s te schieten! 
Wil je helpen? Meld je dan even bij Suze (0637230057) of Jisse (0625252472).
Nieuwsafbeelding
25-4 Dames met hoge hakken en heren met gestylde haartjes en overhemden. Een zakelijk diner? Een Galafeest? Een trouwerij? Nee, een ouderwets Thé Dansant, of te wel TD. Een vol balkon en clubhuis en een en al gezelligheid. Dit hebben we gemist afgelopen 2 jaar, maar ik kom hier zo nog even op terug.
Opzegdatum van 1 mei en teaminde
Nieuwsafbeelding
1-4 Vanwege de sneeuwval zijn alle velden onbespeelbaar en zijn er geen trainingen op vrijdag 1 april.
Het is nog niet bekend of de wedstrijden dit weekend door gaan, maar houd de site en mail in de gaten. 

Nieuwsafbeelding
25-3 Ontdek het nu tijdens 3 kennismakingstrainingen.

Speciaal voor jongens en meisjes van 7 t/m 12 jaar biedt hockeyvereniging de Terriërs 3 gratis Explore Hockey trainingen aan. Kom, proef de sfeer en probeer of hockey iets is voor jou!
Word je lid tussen 22 april en 8 mei? Dan train je gratis mee tot het einde van dit
Nieuwsafbeelding
22-3 Kom jij ook een keertje proberen?  Puppy-hockey voor 4 - 6 jarigen: plezier staat centraal! 
Voor jongens en meisjes van 4 - 6  jaar heeft HV de Terriërs een speciaal programma: puppy training. Kom en probeer of hockey iets is voor jou!
De puppy trainingen zijn speciaal samengesteld voor k
Nieuwsafbeelding
22-3 Wij zoeken een vrijwilliger die op de maandag het clubhuis wil schoonmaken na het weekend. Het is betaald werk, geef je op bij Gerard en overleg wat er van je verwacht wordt;
Ook zoeken wij voor de vrijdagmiddag iemand die Gerard wil helpen met de voorbereidingen voor het weekend. Gezelligheid is gegarandeerd met green-team
Tot
Nieuwsafbeelding
10-3 Op 26 mei 2022 vindt de 5e editie van het Family & Friends toernooi bij HV de Terriers weer plaats. Wij zoeken hulp voor de organisatie van dit leuke familie en vrienden toernooi.
WAT IS HET?
Op Hemelvaartsdag organiseren we de 5e editie van het supergezellige Family & Friends toernooi, een toernooi voor familie/ gezinn
Nieuwsafbeelding
8-3 Heb jij ook weleens zin om weer met je stick achter een balletje aan te rennen? Echter kan jij ook geen commitment geven aan een team? Dan hebben we nu de oplossing voor je! 

Op zondag 3 april 2022 organiseren wij (Jisse Waasdorp en Ray van der Klis) onderlinge wedstrijden voor (oud) hockeyers en trimh
Nieuwsafbeelding
1-3 Tijdens deze laagdrempelige trainingen kun je ontdekken of hockey bij je past!


Spelenderwijs ga je in deze speciale kennismakings-trainingen aan de slag te gaan met een hockeystick. Plezier en sportiviteit staan hierbij centraal!


Je bent van harte welkom om sfeer te proeven bij de Terriers en te
Nieuwsafbeelding
28-2 Tijdens de winterstop 2021-2022 hebben de Veteranen-L teams van Terriërs (H45A) en Alkmaar (H45C) besloten om samen een combi-team te vormen, en om met dit Alkmaar/Terriërs team verder deel te nemen aan de Heren 45+ competitie van de KNHB, als team van Alkmaar. Voornaamste reden om samen te gaan was de voortdurende onderbezetting van beide teams.
Nieuwsafbeelding
18-2 Met trots kunnen wij vermelden dat Bart van der Meer ook volgend jaar nog verbonden is aan Terriers als trainer Dames 1. 
Bart speelt met Dames 1 komende weken nog oefenwedstrijden, o.a. zondag 27 feb. uit tegen HBS D1 en start op zondag 6 maart thuis om 12.45 uur tegen Leonidas met de 2e helft van de competitie. 
Wi
Nieuwsafbeelding
16-2 Beste zaalhockeyers,
Het zaalhockeyseizoen 2021-2022 zit er weer op. Het was opnieuw een seizoen met beperkingen waarin we zo goed mogelijk hebben geprobeerd om toch te blijven zaalhockeyen waar mogelijk.
Door de overheidsmaatregelen rondom het coronavirus zijn er helaas onderbrekingen geweest in het trainings- en competitieprogram
Nieuwsafbeelding
7-2 Beste leden, wat fijn dat alles weer mag en er competitie gespeeld kan worden afgelopen weken. Trainingen, zaalcompetitie en midwinter. Top. De club opent zich weer meer en meer en we gaan richting de 2ehelft van de veldcompetitie begin maart.
Ook binnen de organisatie HV de Terriërs speelt er veel. Gesprekken met de gemeente over de
Nieuwsafbeelding
26-1 Goed nieuws, we mogen weer. N.a.v. de persconferentie van dinsdag 25 januari mag er weer competitie gespeeld worden, zowel binnen als buiten. 
Hierbij een korte opsomming: vanaf zaterdag 29 jan. start de midwintercompetitie op het veld vanaf zaterdag 29 jan start de zaalhockeycompetitie. Vanaf 18 jaar is een Coronabewijs
Nieuwsafbeelding
17-1 Vanaf maandag 17 januari 2022 gaan de zaaltrainingen weer beginnen volgens het zaaltrainingsschema op de website (https://hvdeterriers.nl/files/nieuws/Trainingsschemazaal20212022versie2.pdf).
Daarnaast wordt er ook 1 keer in de week op het veld getraind volgens het schema in LISA. Check dus even goed beide schema’s om te weten
Nieuwsafbeelding
14-1 Vanaf zaterdag 15 januari versoepelen de regels voor sport gelukkig weer. Hierbij een eerste aanzet van wat nu bekend is Buiten sporten mag weer voor alle leden (jeugd en volwassenen), maar alleen trainingen en onderlinge wedstrijden (dus geen competitie) Binnensport kan ook weer, maar alleen trainingen en onderlinge wedstrijden (geen za
Nieuwsafbeelding
11-1 Vanaf dinsdag 11 januari 2022 starten de veldtrainingen voor de jeugd t/m 17 jaar weer met een aangepast trainingsschema. Er mag getraind worden tot 20.00 uur. Kijk op de website wanneer jij met je team traint. 
De senioren (18+) mogen helaas nog niet trainen vanwege de coronamaatregelen. 
GEEN ZAALHOCKEY Omdat voor
Nieuwsafbeelding
10-1 Wij zoeken een vrijwilliger die namens de Terriers het beheer van de papiercontainer wil doen. De papiercontainer wordt samen met andere verenigingen beheerd (op toerbeurt) en wij als Terriers ontvangen inkomsten hieruit. 
De werkzaamheden zijn: 
- 1x per jaar algemene ledenvergadering bijwonen met alle betreffende
7-1 De kerstvakantie zit er bijna op en vanaf maandag beginnen de scholen weer. Dit betekent helaas nog geen zaalhockey. In Lisa staan wedstrijden vermeldt, maar er is nog geen zaalsport mogelijk wegens de geldende maatregelen. 
Wel zijn er kleine versoepelingen voor de jeugd (t/m 17 jr.) voor buiten sport. Vanaf 11 januari kan de jeugd

Onze Sponsoren