HeaderFoto kampioenen 2017.jpg
 
Nieuwsafbeelding
10-8 Beste Terriërs,
Hoewel het nog vakantie is, zijn we alweer druk bezig met de voorbereidingen voor de nieuwe bitjes. Is je oude bitje niet meer passend, kwijt of  wil je gewoon een nieuw kleurtje? 
Meld je dan aan bij [email protected], graag voor 20 augustus!!!
We willen dan het volgende van je we
Nieuwsafbeelding
10-8 De scheidsrechterscommissie breidt zich uit! Wij zoeken iemand die de indeling van de scheidsrechters voor de elftallen op de Zaterdag wil verzorgen.
Wat houdt dat in: eens per blok van ca. 6 weken wordt aan de hand van de wedstrijdschema's de 2 clubscheidsrechters per wedstrijd aangewezen. Hierbij kan je putten uit een ruim aanbod van A+B
Nieuwsafbeelding
6-8 De nieuw versie van de  Lisa ClubApp is gereed en de uitrol hiervan is begonnen!  Het betreft versie 4.8.1 en hierin zitten een aantal handige, nieuwe toevoegingen. Zoals de SponsorPromo waarmee een lid op een eenvoudige manier een product van onze sponsoren kan kopen via de app. Uiteraard zijn er ook een aantal bugfixes verholpen. Hiero
Nieuwsafbeelding
10-7 Bovelander & Bovelander hockeykamp komt naar Heiloo
De inschrijvingen komen binnen maar we kunnen nog veel meer inschrijvingen gebruiken om het eerste Bovelander & Bovelander hockeykamp op H.V. De Terriërs een succes te laten worden.
Dus schrijf je alsnog in voor het Mini Hockeykamp (voor kinderen van 6 t/m 9 jaar) o
6-7 Dank voor al jullie aanmeldingen voor "Met De Terriërs De Zomer door”. We hebben ruim 115 aanmeldingen mogen ontvangen!! En dan zijn er nog leden die aangeven dat ze nog iets willen doen in de zomer, maar zich niet hebben aangemeld.
Hieronder staat het volledige programma voor "Met De Terriërs De Zomer door”. We hebben groepen van te
Nieuwsafbeelding
26-6 100 dagen geleden startte mijn avontuur als voorzitter, samen met Ingrid als penningmeester en Doortje als secretaris. Olaf (Hockey Zaken) sloot afgelopen maand aan en sinds afgelopen week zijn Cornelis de Wit (Accommodatie) en Sebastiaan van der Leer (Algemene/ Juridische zaken) toe getreden. We zijn dus compleet en we kunnen vooruit naar he
Nieuwsafbeelding
25-6  
Beste leden en ouders/begeleiders van onze leden,
Er zijn 2 fouten gemaakt in onze eerder verzonden E-mail, waarvoor excuses.
De link naar ons "Met De Terriers de zomer door” formulier werkte niet, maar dit is nu hersteld Het hockeykamp is voor kinderen van 6 t/m 9 jaar (mini hockeykamp) en voor kinderen van 10 t/m 1
Nieuwsafbeelding
22-6 Beste leden,

De stemming is gesloten. Graag bedanken wij jullie allen voor het geven van jullie mening! 

De uitslag zal dinsdag 23 juni 2020, om 20:00 uur bekend gemaakt worden tijdens de Bijzondere Algemene Ledenvergadering.


Hieronder nogmaals de agenda en in bijlage de uitleg omtre
Nieuwsafbeelding
21-6 Vanwege onderhoud aan de lockers, willen wij iedereen vragen om uiterlijk vrijdag 26 juni de hangsloten van de lockers te halen. 
Sloten die na vrijdag nog aanwezig zijn, zullen worden verwijderd. 

Nieuwsafbeelding
17-6 Op het laatste moment heeft Adriaan Dorenbos zich nog als 2e kandidaat gemeld voor de bestuursfunctie van Accommodatie (andere kandidaat is Cornelis de Wit). 
Hierbij een korte introductie
Adriaan is woonachtig in Heiloo en heeft tot 2003 zelf bij Terriers gespeeld. Sinds 3 jaar is hij weer actief betrokken bij de club
17-6 Beste leden,
Zojuist is de Enquete verstuurd (check uw spambox), en kan er gestemd worden.
Op de valreep heeft zich nog een kandidaat aangedragen voor de functie Accommodatie, Adriaan Dorenbos. 
Stemmen kan tot uiterlijk 21 juni. 
De uitslag zal dinsdag 23 juni bekend gemaakt worden in de B-ALV. Onder
Nieuwsafbeelding
17-6 Beste Leden,
Begin mei heeft het bestuur de leden geïnformeerd over een uitbreiding van het bestuur met 2 functies, Accommodatie en Algemene Zaken, omdat onderwerpen zoals o.a. veiligheid, sportiviteit, "accommodatie (velden)” en gezondheid binnen de club leven en in de toekomst steeds belangrijker worden. Diverse leden hebben hier ideeë
13-6 De voorlopige teamindelingen van alle senioren en jeugdteams zijn bekend. Je kunt ze vinden door in te loggen en dan kijken onder het kopje Club>Documenten>Voorlopige teamindelingen 2020/ 2021.
Bij vragen over de teamindelingen kunt u zich wenden tot de verantwoordelijke commissie. Op woensdag
Nieuwsafbeelding
11-6 Teamindelingen en selectietrainingen.
Op zaterdag 13 juni 2020 om 9.00 uur worden de voorlopige teamindelingen gepubliceerd op de website inclusief de spelers die worden uitgenodigd voor de selectietrainingen. De selectiegroepen worden samengesteld door de Commissie Hockey Technische Zaken en dit gesch
Nieuwsafbeelding
8-6 Normaal gesproken ligt het Hockey International Magazine bij ons op het clubhuis. 
Wil jij op de hoogte blijven van wat er speelt in de hockey wereld? Klik op de link voor de digitale versie van het magazine. 

https://issuu.com/schaatsnl/docs/hockey_international_mei_2020?fr=sMWYyNTE1MDAyMzM
5-6 Beste leden,

Deze week heeft het bestuur twee kandidaten voorgedragen voor de open bestuursfuncties Algemene/Juridische Zaken en Accommodatie.

 
Op dinsdag 23 juni 2020, om 20:00 uur, nodigt het bestuur de leden uit voor een Bijzondere Algemene Ledenvergadering om te stemmen op de kandidaten. Wij zu
2-6 Excuses dat we jullie zo laat berichten maar we hebben het trainingsschema van de ABC jeugd en de senioren aangepast naar aanleiding van de versoepeling van de maatregelen om de verspreiding van het COVID-19 virus te beperken.

De ABC jeugd mag nu net als de jongste jeugd zonder beperkingen trainen (dus geen 1,5 meter regel mee
Nieuwsafbeelding
26-5 Na overleg met het bestuur heeft Donald Knaake, trainer/coach H1, besloten om zijn contract  na 1 jaar niet te verlengen voor het aankomende seizoen. We zijn Donald dankbaar voor afgelopen jaar en wensen hem succes in de toekomst. M.b.t. de opvolging voor aankomende seizoen zullen wij op een later moment mededelingen doen.
Nieuwsafbeelding
25-5 Op woensdag van 15.00-16.00 zijn niet-jeugd leden van harte welkom en een keertje mee te komen trainen ter kennismaking met hockey. Voor kinderen van 5-12 jaar. 
Nieuwsafbeelding
19-5 Beste leden, 
De enquete is gesloten en de stemmen worden geteld. De uitslag zal woensdag 27 mei tijdens de Bijzondere ALV bekend gemaakt worden. 

In bijlage een pdf met een stapsgewijze uitleg hoe deel te nemen aan de vergadering via Google Meet.  
Tot dan!
Nieuwsafbeelding
18-5 Na weken de website van de KNHB in de gaten te hebben gehouden, te hebben gekeken naar persconferenties van de beste gebaren tolk ter wereld en hopen dat er snel weer gesport mag worden, kunnen we weer!
Niet alleen de jeugd, maar ook de senioren kunnen weer lekker trainen; een ontwikkeling waar volgens mij iedereen enorm dankbaar voor
Nieuwsafbeelding
11-5 We mogen weer voorzichtig het veld op n.a.v. de versoepelde maatregelen. Lekker weer een balletje slaan, gezellig elkaar zien en weer sporten. Het lijkt zo makkelijk, maar dat is het niet. Straks moet je via de ene kant het veld op en na de training via een andere route weer van het terrein af.
Geen ouders op het terrein, geen ballen o
Nieuwsafbeelding
11-5 Vanaf maandag 11 mei mogen ook de senioren en veteranen weer hockeyen, mits ze zich uiteraard ook aan de regels houden (net zoals de jeugd). 
1.5 meter afstand, dus een partijtje kan niet Handen wassen Geen ballen oppakken, hesjes, etc.  De routing m.b.t. op de club komen en verlaten hanteren Clubhuis blijft dicht
Nieuwsafbeelding
8-5 Beste leden,


Juist in deze periode, terwijl de corona crisis ons beperkt in fysieke ontmoetingen, organiseren wij normaal gesproken onze Algemene Ledenvergadering van Mei 2020.
Onlangs is de tijdelijke Corona-spoedwet goedgekeurd, die het mogelijk maakt om ofwel de reguliere ALV uit te stellen, of een deel van de a
Nieuwsafbeelding
8-5 Met minstens anderhalve meter afstand heeft het onderhoudsteam van de Terriers, ook wel bekend als het Green Team, gewerkt aan het gebruiksklaar maken van ons hockeycomplex voor de eerste trainingen na de Corona lock-down. Op de foto wordt de laatste hand gelegd aan de vernieuwing van de dug-outs op veld 3. 

Nieuwsafbeelding
29-4 Normaal gesproken houden wij een Algemene Ledenvergadering eind mei waarin we o.a. de begrotingen voor het nieuwe seizoen bespreken en aandacht geven aan de stand van zaken m.b.t. de club. Helaas kunnen we nu geen ALV houden vanwege het Coronavirus en om die reden stellen we de ALV uit naar een nader te bepalen moment, afhankelijk van wanneer
Nieuwsafbeelding
21-4 Het laatste nieuws is dat vanaf 28 april de kinderen onder de 12 weer mogen gaan sporten. Kinderen tussen 12 en 18 mogen ook weer sporten, maar moeten 1.5 meter afstand houden, dus lijkt hockey voor die groep nu nog niet mogelijk. Ouder dan 18 jaar is sporten nog niet mogelijk. 
Welke gevolgen dit alles heeft om weer te gaan hocke
20-4 Wil je je lidmaatschap opzeggen? Doe dit voor 1 mei 2020.
Als je wilt opzeggen bij de Terriërs vinden we dit natuurlijk heel jammer. Ga je opzeggen dan gelden de volgende regels:

Wanneer opzeggen?
Het lidmaatschap kan gedurende het gehele seizoen worden opgezegd, echter tussentijdse opzegging of tijdelijk niet kunnen
Nieuwsafbeelding
17-4 Nog een paar dagen en dan…….? Mogen we weer of is het seizoen voorbij. De 28e april weten we meer als de Overheid/ RIVM zich uitspreekt over verlenging of versoepeling. 
Wat er ook uitkomt, we gaan sowieso naar een 1,5 meter maatschappij, maar hoe dat op een hockeyveld moet zie ik nog even niet. Uit elkaar op het veld, geen duels m
Nieuwsafbeelding
14-4 Beste leden,
De verschillende commissies zijn druk bezig met de voorbereidingen voor het seizoen 2020/2021. Het is voor hen enorm belangrijk om te weten wat de teamsamenstellingen kunnen zijn. 
Daarom ter herinnering; mocht je gaan stoppen na dit seizoen, vergeet niet je lidmaatschap vóór 1 mei a.s. op te zeggen. Meer inf
Nieuwsafbeelding
3-4 Beste leden,
Alle maatregelen zijn verlengd t/m 28 april. Dit houdt helaas dus in dat we nog niet mogen hockeyen en de club dicht blijft. Ondanks eerdere hoop blijkt dus dat we het nog een paar weken zonder onze sport moeten doen. Wij, als HV de Terriers, volgen hierin de KNHB en het RIVM.
Wel of geen competitie na 28 april?
Nieuwsafbeelding
2-4 Het lijkt inmiddels al maanden geleden dat wij in een afgeladen clubhuis zaten om te stemmen voor een nieuwe Secretaris. En ik kan jullie vertellen, ik had mijn eerste weken op deze post toch wel wat anders verwacht!
 
Voor diegene die aanwezig waren, is mijn visie dat de jongere generatie het stokje moet overnemen, om zo v
Nieuwsafbeelding
31-3 Vandaag is bekend geworden dat de maatregelen verlengd worden tot en met 28 april. Dit houdt in dat wij als Terriers de KNHB, overheid en RIVM volgen en dus ook komende weken niet hockeyen en de club dicht zullen houden. Voor meer informatie verwijzen wij je naar de website van de KNHB.
Nieuwsafbeelding
27-3 Zo start je enthousiast begin maart in je nieuwe rol als voorzitter binnen een nieuw bestuur, zo zit je twee weken later met een gesloten hockeyclub wegens het coronavirus. Geen trainingen, geen wedstrijden, geen gezellige weekenden op het veld en dat terwijl het voorjaar toch altijd de leukste tijd van het jaar op de club is. Het is niet and
Nieuwsafbeelding
23-3 De overheid heeft verscherpte maatregelen ingevoerd, met een verbod op groepsvorming tot 1 juni a.s. Wat de gevolgen zijn voor hockey en onze club weten we nog niet en we staan in contact met de KNHB. Zij komen z.s.m. een advies. Zodra er nieuws is laten we het direct weten. 
NB. de maatregelen gaan per direct in en komen bovenop
Nieuwsafbeelding
18-3 Hockeyclub blijft dicht tot 6 april. N.a.v. de adviezen van het RIVM blijven wij als club uiteraard ook dicht. Wij volgen als club hierin het beleid van de KNHB en het RIVM. 
Ondanks dat de club dicht is zien wij nog af en toe mensen op het veld. Het hek is niet voor niks dicht en hierbij dan ook een dringende oproep om niet naar
Nieuwsafbeelding
12-3 Alle wedstrijden afgelast, geen training en clubhuis dicht tot 31 maart. Wegens het coronavirus heeft de KNHB alle hockeywedstrijden t/m 31 maart afgelast. Ook alle trainingen worden per direct t/m 31 maart afgelast en het clubhuis gaat dicht. Nadere informatie is te volgen op: https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/coronavirus-van-invlo
Nieuwsafbeelding
4-3 Beste Leden,
Vanavond hebben we een bijzondere ALV waarin we nieuwe bestuursleden kiezen. Wie zijn de kandidaten?
N.a.v. de vorige ALV hebben we 3 vacatures opgesteld (voorzitter, hockey zaken en secretaris). Op 2 vacatures hebben meerdere kandidaten zich gemeld. Zoals afgesproken brengen we vanavond, 4 maart 2020, om 20.00 uur in
1-3 Op woensdag 4 maart om 20.00 uur houden we een bijzondere algemene ledenvergadering, waarin we 2 nieuwe bestuursleden kiezen via stemming (Secretaris en Hockey Zaken). 
Jij komt toch ook? 
Nieuwsafbeelding
14-2 Inleiding
De D-coördinator van de commissie Hockey Technische Zaken is verantwoordelijk voor de hockey technische begeleiding van de speelsters en spelers in de D-categorie vanaf het moment van instromen tot en met het doorstromen naar de C-jeugd.
De D-coördinator is een analytische en ervaren jeugd trainer; die samen met andere
Nieuwsafbeelding
14-2 Inleiding
De trainingscoördinator van de commissie Hockey Technische Zaken is verantwoordelijk voor het opstellen en aanpassen van de trainingsschema’s van alle teams binnen De Terriërs. De trainingscoördinator is een echte planner en probleemoplosser die oog heeft voor individuele wensen maar het belang van teams en de club b
Nieuwsafbeelding
7-2 De Grote Club Actie heeft dit jaar ruim 2400 euro opgehaald dankzij onze lotenverkopers! Daar zijn wij reuze trots op. De Terriers willen hun en de sponsoren Sportwereld Heiloo en Hotel Zuiderduin dan ook hartelijk bedanken!
Sportieve groeten, ABCD Commissie 


Nieuwsafbeelding
3-2 Er hebben meerdere kandidaten zich gemeld voor de openstaande vacatures van Secretaris en Bestuurslid Hockey Zaken.
Voor de vacature van Secretaris hebben 2 kandidaten zich gemeld, namelijk Sergio Pattinama en Doortje van Ingen. 
Voor de vacature van bestuurslid Hockey Zaken hebben Erik Groothuis en Tom Bockting
Nieuwsafbeelding
29-1 De Grote Clubactie 2019
Onlangs hebben we de laatste loten van de Grote Clubactie ingevoerd en de balans opgemaakt. Dit jaar hebben de kinderen weer heel veel loten verkocht en daarmee ruim 2000 euro voor de clubkas binnengehaald! Wat een kanjers! Ook dit jaar gaan we weer ons uiterste best doen om hiervoor een mooie bestemming te vind
Nieuwsafbeelding
17-1 Oud voorzitter en lid van verdienste Marcel Ullers is op 16 januari 2020 op 75 jarige leeftijd overleden. Marcel Ullers was vanaf de eind jaren '70 lid van de Terriers en voorzitter in de jaren 1981-1985. De laatste jaren was Marcel vooral te zien als supporter van zijn kleinkinderen op de club.
Er is gelegenheid tot afscheid nemen en
Nieuwsafbeelding
8-1 Gezocht: een nieuw bestuurslid Hockeyzaken. 
Wil jij je inzetten voor hockeybeleid op HV de Terriers? Je gaat je bezig houden met top-en breedtesport, jeugd en senioren teams, trainers en trainingen, zaalhockey en materialen en alles wat er nog veel meer rondom de hockeysport leeft. 
Klik hier voor de volledige vac
Nieuwsafbeelding
8-1 Gezocht: nieuwe voorzitter
Ben jij ons boegbeeld, leider, motivator en een goede vertegenwoordiger voor onze club? Dan ben jij onze nieuwe voorzitter. 
Klik hier voor de volledige vacature tekst
Nieuwsafbeelding
8-1 Gezocht: een nieuwe secretaris
Jij gaat je bezig houden met de secretariële processen van Terriers, beheert de agenda, onderhoudt contacten met diverse partijen (o.a. de hockeybond) en ondersteunt het bestuur m.b.t. mail-en postbeheer. 
Klik hier voor de volledige vacature tekst.  
6-1 Oliebollentoernooi 2019 was een groot succes! Ruim 100 fanatieke deelnemers, enthousiaste begeleiders, prachtig weer en overheerlijke oliebollen: kortom het kon niet op. Volgend jaar weer!

Onze Sponsoren