HeaderFoto kampioenen 2017.jpg
 
Nieuwsafbeelding
23-5 Het is alweer 10 jaar geleden dat het hockeysprookje van Dames 1 Terriërs plaats vond. Lees hier een mooi artikel op hockey.nl hoe dat was (deel 1) 
20-5 Onze vereniging selecteert, in navolging van het beleid vanuit de hockeybond, pas vanaf de C-jeugd op sterkte.
Van maandag 13 tot en met vrijdag 17 juni a.s. organiseert de commissie HTZ (Hockey Technische Zaken) selectietrainingen voor de ABC jeugd. Het schema hiervoor hebben wij hieronder opgenomen. LET OP: Voor de categorieën A en B jong
20-5 Alle jeugdteams trainen in de huidige samenstelling door tot en met vrijdag 10 juni. Op Hemelvaart (26 mei) en op tweede Pinksterdag (6 juni) zijn er geen trainingen.
In de week van 13 tot en met 17 juni zijn er uitsluitend selectietrainingen voor de ABC jeugd en alleen Puppy training op vrijdag 15 juni.
Alle jeugdte
Nieuwsafbeelding
16-5 Weet je nog waar jij was? Was je erbij? Zondag 20 mei 2012 zal voor altijd de dag blijven waarop er een stukje hockeygeschiedenis is Heiloo werd geschreven. Dames 1 promoveerde ten koste van Rotterdam naar de Hoofdklasse. 
Zondag 22 mei a.s. is het al 10 jaar geleden en wij willen hier graag nog een keer op terug kijken. ‘ s midda
Nieuwsafbeelding
9-5 Voor het familietoernooi op Hemelvaartsdag (donderdag 26 mei) zijn wij op zoek naar mensen die ons willen helpen met bardiensten en de wedstrijdleiding.  Ook zoeken wij nog een fotograaf om leuke foto’s te schieten! 
Wil je helpen? Meld je dan even bij Suze (0637230057) of Jisse (0625252472).
Nieuwsafbeelding
25-4 Dames met hoge hakken en heren met gestylde haartjes en overhemden. Een zakelijk diner? Een Galafeest? Een trouwerij? Nee, een ouderwets Thé Dansant, of te wel TD. Een vol balkon en clubhuis en een en al gezelligheid. Dit hebben we gemist afgelopen 2 jaar, maar ik kom hier zo nog even op terug.
Opzegdatum van 1 mei en teaminde
Nieuwsafbeelding
1-4 Vanwege de sneeuwval zijn alle velden onbespeelbaar en zijn er geen trainingen op vrijdag 1 april.
Het is nog niet bekend of de wedstrijden dit weekend door gaan, maar houd de site en mail in de gaten. 

Nieuwsafbeelding
25-3 Ontdek het nu tijdens 3 kennismakingstrainingen.

Speciaal voor jongens en meisjes van 7 t/m 12 jaar biedt hockeyvereniging de Terriërs 3 gratis Explore Hockey trainingen aan. Kom, proef de sfeer en probeer of hockey iets is voor jou!
Word je lid tussen 22 april en 8 mei? Dan train je gratis mee tot het einde van dit
Nieuwsafbeelding
22-3 Kom jij ook een keertje proberen?  Puppy-hockey voor 4 - 6 jarigen: plezier staat centraal! 
Voor jongens en meisjes van 4 - 6  jaar heeft HV de Terriërs een speciaal programma: puppy training. Kom en probeer of hockey iets is voor jou!
De puppy trainingen zijn speciaal samengesteld voor k
Nieuwsafbeelding
22-3 Wij zoeken een vrijwilliger die op de maandag het clubhuis wil schoonmaken na het weekend. Het is betaald werk, geef je op bij Gerard en overleg wat er van je verwacht wordt;
Ook zoeken wij voor de vrijdagmiddag iemand die Gerard wil helpen met de voorbereidingen voor het weekend. Gezelligheid is gegarandeerd met green-team
Tot
Nieuwsafbeelding
10-3 Op 26 mei 2022 vindt de 5e editie van het Family & Friends toernooi bij HV de Terriers weer plaats. Wij zoeken hulp voor de organisatie van dit leuke familie en vrienden toernooi.
WAT IS HET?
Op Hemelvaartsdag organiseren we de 5e editie van het supergezellige Family & Friends toernooi, een toernooi voor familie/ gezinn
Nieuwsafbeelding
8-3 Heb jij ook weleens zin om weer met je stick achter een balletje aan te rennen? Echter kan jij ook geen commitment geven aan een team? Dan hebben we nu de oplossing voor je! 

Op zondag 3 april 2022 organiseren wij (Jisse Waasdorp en Ray van der Klis) onderlinge wedstrijden voor (oud) hockeyers en trimh
Nieuwsafbeelding
1-3 Tijdens deze laagdrempelige trainingen kun je ontdekken of hockey bij je past!


Spelenderwijs ga je in deze speciale kennismakings-trainingen aan de slag te gaan met een hockeystick. Plezier en sportiviteit staan hierbij centraal!


Je bent van harte welkom om sfeer te proeven bij de Terriers en te
Nieuwsafbeelding
28-2 Tijdens de winterstop 2021-2022 hebben de Veteranen-L teams van Terriërs (H45A) en Alkmaar (H45C) besloten om samen een combi-team te vormen, en om met dit Alkmaar/Terriërs team verder deel te nemen aan de Heren 45+ competitie van de KNHB, als team van Alkmaar. Voornaamste reden om samen te gaan was de voortdurende onderbezetting van beide teams.
Nieuwsafbeelding
18-2 Met trots kunnen wij vermelden dat Bart van der Meer ook volgend jaar nog verbonden is aan Terriers als trainer Dames 1. 
Bart speelt met Dames 1 komende weken nog oefenwedstrijden, o.a. zondag 27 feb. uit tegen HBS D1 en start op zondag 6 maart thuis om 12.45 uur tegen Leonidas met de 2e helft van de competitie. 
Wi
Nieuwsafbeelding
16-2 Beste zaalhockeyers,
Het zaalhockeyseizoen 2021-2022 zit er weer op. Het was opnieuw een seizoen met beperkingen waarin we zo goed mogelijk hebben geprobeerd om toch te blijven zaalhockeyen waar mogelijk.
Door de overheidsmaatregelen rondom het coronavirus zijn er helaas onderbrekingen geweest in het trainings- en competitieprogram
Nieuwsafbeelding
7-2 Beste leden, wat fijn dat alles weer mag en er competitie gespeeld kan worden afgelopen weken. Trainingen, zaalcompetitie en midwinter. Top. De club opent zich weer meer en meer en we gaan richting de 2ehelft van de veldcompetitie begin maart.
Ook binnen de organisatie HV de Terriërs speelt er veel. Gesprekken met de gemeente over de
Nieuwsafbeelding
26-1 Goed nieuws, we mogen weer. N.a.v. de persconferentie van dinsdag 25 januari mag er weer competitie gespeeld worden, zowel binnen als buiten. 
Hierbij een korte opsomming: vanaf zaterdag 29 jan. start de midwintercompetitie op het veld vanaf zaterdag 29 jan start de zaalhockeycompetitie. Vanaf 18 jaar is een Coronabewijs
Nieuwsafbeelding
17-1 Vanaf maandag 17 januari 2022 gaan de zaaltrainingen weer beginnen volgens het zaaltrainingsschema op de website (https://hvdeterriers.nl/files/nieuws/Trainingsschemazaal20212022versie2.pdf).
Daarnaast wordt er ook 1 keer in de week op het veld getraind volgens het schema in LISA. Check dus even goed beide schema’s om te weten
Nieuwsafbeelding
14-1 Vanaf zaterdag 15 januari versoepelen de regels voor sport gelukkig weer. Hierbij een eerste aanzet van wat nu bekend is Buiten sporten mag weer voor alle leden (jeugd en volwassenen), maar alleen trainingen en onderlinge wedstrijden (dus geen competitie) Binnensport kan ook weer, maar alleen trainingen en onderlinge wedstrijden (geen za
Nieuwsafbeelding
11-1 Vanaf dinsdag 11 januari 2022 starten de veldtrainingen voor de jeugd t/m 17 jaar weer met een aangepast trainingsschema. Er mag getraind worden tot 20.00 uur. Kijk op de website wanneer jij met je team traint. 
De senioren (18+) mogen helaas nog niet trainen vanwege de coronamaatregelen. 
GEEN ZAALHOCKEY Omdat voor
Nieuwsafbeelding
10-1 Wij zoeken een vrijwilliger die namens de Terriers het beheer van de papiercontainer wil doen. De papiercontainer wordt samen met andere verenigingen beheerd (op toerbeurt) en wij als Terriers ontvangen inkomsten hieruit. 
De werkzaamheden zijn: 
- 1x per jaar algemene ledenvergadering bijwonen met alle betreffende
7-1 De kerstvakantie zit er bijna op en vanaf maandag beginnen de scholen weer. Dit betekent helaas nog geen zaalhockey. In Lisa staan wedstrijden vermeldt, maar er is nog geen zaalsport mogelijk wegens de geldende maatregelen. 
Wel zijn er kleine versoepelingen voor de jeugd (t/m 17 jr.) voor buiten sport. Vanaf 11 januari kan de jeugd

Onze Sponsoren