HeaderFoto kampioenen 2017.jpg
 

Routebeschrijving


HV de Terriërs is goed te bereiken per auto, waarbij er op twee plekken geparkeerd kan worden. Er is een grote parkeerplaats bij de hoofdingang en een kleine parkeerplaats bij de achteringang van ons complex aan de Vennewatersweg. De hoofdingang van HV de Terriërs bevindt zich links achterin van de parkeerplaats bij  Sportcomplex 't Vennewater.

Route per auto

Vanuit richting Amsterdam
:

Volg de A9 in de richting Alkmaar. Neem vervolgens de afslag Castricum/ Uitgeest, onderaan de afrit rechtsaf op de N203 richting Uitgeest/Castricum/Limmen. Volg de N203 vervolgens tot aan Heiloo, neem bij de eerste rotonde de 3e afslag rechts richting Heiloo West. U bevindt zich nu op de Vennewatersweg, ga onder het spoorwegviaduct door en dan voorbij het tuincentrum Dekatuin is aan uw rechterhand de toegang tot de parkeerplaats aan de achteringang van ons complex.

Voor de parkeerplaats bij de hoofdingang blijft u de Vennewatersweg volgen en via een bocht naar rechts komt u bij een T-splitsing. Sla hier rechtsaf het Zevenhuizen op en neem vervolgens de eerste afslag rechts richting Sportcomplex 't Vennewater.

Vanuit richting Alkmaar

Vanaf de ringweg Alkmaar, volg de borden richting Heiloo via de Kennemerstaatweg (N203). Aangekomen in Heiloo sla je vervolgens bij de 1e stoplichten rechtsaf de Kerkelaan op. Vervolg je weg en neem over het spoor de 2e afslag links. Deze weg (de Dors, Ringweg en Ewisweg) alsmaar blijven volgen tot de T-splitsing, sla hier rechtsaf het Zevenhuizen op. De eerste weg links is naar de parkeerplaats van Sportcomplex 't Vennewater. 

HoofdsponsorsZoekenAdresTelefoonnummer
072- 5334835
Adres
Het Zevenhuizen 52
1852 JC Heiloo

ActiesponsorsOnze Sponsoren