HeaderFoto kampioenen 2017.jpg
 

TRIMHOCKEY


DAMES TRIMHOCKEY Iets voor jou?

* Heb je vroeger ook gehockeyd en zou je het wel willen oppakken?
* Sta je aan de lijn bij je kinderen en zou je ook wel eens een balletje willen slaan?
* Zou je ook iets meer willen weten van het "hoe en waarom" van hockey en dit in de praktijk willen oefenen?
*Zou je best met hockey willen beginnen, maar denk je dat je daar te oud of niet sportief genoeg voor bent?

Als je op één of meer van deze vragen "JA " kunt antwoorden, dan is trimhockey zeker iets voor jou .

Trimhockey

Trimhockey is een leuke manier om kennis te maken met de hockeysport, of het hockey weer op te pakken zonder competitie te spelen. Trimhockey is bedoeld voor beginnende en gevorderde hockeyers. Tijdens de trainingen, die worden gegeven door ervaren trainers, wordt er aandacht besteed aan conditie, techniek/balvaardigheid en tactiek. Afsluitend wordt er altijd een partijtje gespeeld. Ongeveer 1 keer per 6 weken wordt er op een maandag- of dinsdagavond een wedstrijd gespeeld tegen trimhockeyers van clubs uit de regio. Dit Is leuk, maar natuurlijk niet verplicht!

Naast sportiviteit is gezelligheid ook belangrijk. Na afloop wordt kan er onder het genot van een drankje altijd even worden bijgepraat

Trimhockeyers zijn ook voor het verenigingsleven van belang. Zij kunnen binnen de vereniging een bestuurlijke functie vervullen, een jeugdteam coachen, bardienst draaien of gastvrouw op de zaterdag worden.

Wanneer wordt er getraind?

Op dinsdagochtend van 9.00 tot 10.30uur
Op woensdagavond van 20:00 tot 21:30
Op zaterdagochtend van 8:30 tot 9:30

Tijdens het hockeyen draag je gemakkelijk zittende kleding. Om blessures te voorkomen is het dragen van kunstgras schoenen, scheenbeschermers en een bitje verplicht.

Heb je interesse?

Indien je belangstelling hebt voor trimhockey, kun je vrijblijvend twee keer mee trainen. Je kunt je hiervoor aanmelden door een mail te sturen naar [email protected]. Indien je vervolgens lid wilt worden kun je je via het aanmeldformulier op de website inschrijven.

Onderstaande foto is afkomstig van een vierluik met de trimmers van Alkmaar, Castricum en Schagen (Magnus). 

Onze Sponsoren