HeaderFoto kampioenen 2017.jpg
 
Bestuur

CLUBHUIS PER DIRECT DICHT EN VANAF ZONDAG COMPLEX NA 17.00 UUR DICHT

Nieuws afbeelding 26-11
N.a.v. de persconferentie vandaag met nieuwe maatregelen en het feit dat afgelopen week er bij diverse teams (zowel jeugd als senioren) vele positieve corona gevallen geconstateerd zijn, heeft het bestuur besloten het clubhuis per direct dicht te doen.

Voor komend weekend houdt dit in:
  • Zaterdag 27 nov. clubhuis dicht, wel take away (koffie, thee en limonade) mogelijk voor coaches, scheidsrechters en rij-ouders. Mondkapje verplicht!
  • Zondag 28 nov. clubhuis gesloten. 
Komend weekend dus wel hockey, maar clubhuis dicht
We willen niet verder het risico lopen dat er nog meer leden ziek worden en omdat we allen wel graag willen blijven sporten houden we het nu even bij sporten alleen. Kortom, dit laatste weekend voor de winterstop gaat het alleen om hockey. 

Vanaf zondag hele complex gesloten na 17.00 uur.
De nieuwe maatregelen hebben ook directe invloed op trainingen (en late wedstrijden). Vanaf zondag 28 nov. geldt de regel dat het er geen amateursport na 17.00 uur meer mogelijk is. Kortom, het complex is na 17.00 uur gesloten. Alle wedstrijden op zondag kunnen gewoon doorgaan, alleen voor D4 moet er iets geregeld worden omdat zij om 16.00 uur spelen. 

Na zondag gelden ook de regels, dus dit houdt in geen trainingen meer mogelijk na 17.00 uur. Alle trainingen zullen dan ook na dit weekend na 17.00 uur niet meer doorgaan. 

NB. bovenstaande geldt uiteraard ook voor zaalhockey en zaalhockeytrainingen na 17.00 uur (die gaan dus niet door). 

1.5 meter, geen publiek
Verder gelden de regels die al stonden vanaf 12 november. 
- op het gehele complex 1.5 meter afstand (behalve tijdens het hockeyen)
- geen toegang voor publiek/ toeschouwers (behalve rij-ouders van UIT-teams)
- speel je zelf geen wedstrijd of ben je klaar, kom niet naar de club, blijf dan niet hangen en kijken naar andere teams (want dan ben je toeschouwer)

Einde 1e helft veldseizoen
Als laatste, de maatregelen zijn niet leuk en niet wat we willen. Echter, het is helaas even niet anders en gelukkig kunnen we dit weekend nog gewoon hockeyen waardoor we de 1e helft van het seizoen gewoon af kunnen maken. 

Zaalhockey?
Hoe het met zaalhockey gaat is een volgend punt, waar wij als bestuur nu nog geen zicht op hebben. Zodra we daar meer over weten, hoort iedereen het direct. 

Het is heel vervelend, maar het kan helaas niet anders. Wij wensen iedereen een heel sportief weekend toe en hopelijk kunnen we vanaf maart als het veldseizoen weer start gewoon de normale draad weer oppakken. 

Het bestuur

Onze Sponsoren