HeaderFoto kampioenen 2017.jpg
 
Zaalhockey

Start zaalcompetitie 2018-2019

Nieuws afbeelding 29-11

Vanaf zaterdag 2 december a.s. start de zaalcompetitie weer!

De wedstrijden en speellocaties staan inmiddels in Lisa en zijn ook te vinden op https://hockey.nl/standenmotor/

In totaal spelen dit seizoen 42 teams van De Terriërs mee met zo’n 430 spelers en speelsters. Daarvan nemen 40 teams deel aan de trainingen waarmee we vanaf 1 oktober zijn gestart op verschillende locaties in en om Heiloo.

In de zaal is de volgende uitrusting verplicht: handbescherming voor de linkerhand, scheenbeschermers, bitje, schoenen met witte of lichte zolen (geen zwarte) en een speciale zaalstick.

Speciaal voor de keepers geldt dat metalen gespen (of het afplakken daarvan) niet zijn toegestaan. Er zijn bij de zaalhockeycommissie bandjes met kunststof gespen verkrijgbaar als je die niet hebt.

Voor de thuis spelende ploegen geldt dat ze zaalleiding hebben. De instructie zaalleiding is bijgevoegd (zie link bijlage onderaan de tekst). Lees deze goed door.

Op de website van de KNHB is alle informatie te vinden over zaalhockey via de link:  https://www.knhb.nl/kenniscentrum/hockeysoorten/zaalhockey

Op de website van SCHC is een leesbaar boekje te vinden over zaalhockey via de link: https://schc.nl/site/default.asp?Option=51&Nieuws=5363

Voor vragen kunt u een e-mail sturen naar [email protected]

Veel plezier in de zaal!

Vriendelijke groet,

De zaalhockeycommissie

Birgit Heerkens

Rik Aaftink

René Hogeveen


Bijlage

Onze Sponsoren