HeaderFoto kampioenen 2017.jpg
 
Hockey Tech. Zaken

Procedure samenstellen teams, publicatie teamindelingen en trainingen in nieuwe samenstelling

13-5
We gaan richting einde van het seizoen en de diverse commissies zijn druk bezig met inventarisaties voor de indelingen van teams voor het aankomende seizoen. De trainers en coaches van alle jeugdteams zijn weer gevraagd om de ontwikkeling van de spelers en speelsters door te geven en er wordt op verschillende manieren extra informatie ingewonnen om straks tot nieuwe teamindelingen te komen.

Selectietrainingen  (vanaf de C-jeugd)
Onze club selecteert vanaf de C-jeugd op sterkte. Een onderdeel van deze procedure is het organiseren van selectietrainingen voor de categorieën waar we nog een beter beeld willen vormen van de spelersgroep waar op sterkte wordt ingedeeld.  Voor aankomend jaar hebben wij de volgende teams als selectieteams aangewezen: JC1, JB1, JA1, MC1, MB1 en MA1. Dit jaar zullen wij in de week van 13 tot en met 17 juni a.s. selectietrainingen organiseren voor het samenstellen van de teams Jongens C1, Jongens B1, Meisjes C1, Meisjes B1 en Meisjes A1
Uiterlijk 20 mei 2022 a.s. publiceren wij de dagen en tijden voor deze trainingen en de lijsten met spelers en speelsters die wij hiervoor uitnodigen. In de C categorie jongens en meisjes zullen wij alle spelers en speelsters die volgend jaar in deze categorie gaan spelen uitnodigen om mee te doen. Voor de categorieën Jongens B, Meisjes B en A zullen wij een beperkt aantal speelsters uitnodigen. Voor de indeling van jongens A hebben wij voldoende informatie om tot een indeling te komen. 

Publicatie teamindelingen en trainen in nieuwe samenstellingen
In overleg met de verschillende commissies streven wij er naar om de indeling van alle jeugdteams uiterlijk zaterdag 18 juni a.s. te publiceren. Vervolgens zullen wij in de twee aansluitende weken (20 t/m 24 juni en 27 juni t/m 1 juli) met alle jeugdteams gaan trainen in de nieuwe samenstelling. Het schema hiervoor wijkt af van het huidige schema en zal pas rond 17 juni worden gecommuniceerd. We beseffen ons dat dit moment kort op de trainingen en bekendmaking is maar willen toch graag nog twee weken training aanbieden voor alle jeugdleden.

Mochten er vragen zijn dan zijn wij altijd bereikbaar via email:

[email protected] voor de D, E en F categorie
[email protected] voor de A, B en C categorie met uitzondering van de eerste teams
[email protected] voor MC1, MB1, MA1, JC1, JB1 en JA1

Sportieve groet,
Commissie JJ, ABC en HTZ

Onze Sponsoren