HeaderFoto kampioenen 2017.jpg
 
Bestuur

Van de voorzitter: de "gele-corona-richtlijnen"

Nieuws afbeelding 21-8

Beste Leden,

We gaan bijna weer beginnen….of toch niet? COVID-19 houdt ons allemaal in de greep en hoe gaan we daar als hockeyclub mee om. Gelukkig kunnen we rekenen op de adviezen vanuit de KNHB en op de vaste procedures die al sinds de uitbraak gelden. Houd afstand, was je handen en als je "ziekig” bent blijf dan thuis. Deze waarden zijn heel goed te vertalen naar een sportclub. 

Geef elkaar de ruimte (1.5 meter) op het hele terrein. Blijf bij voorkeur buiten voor zowel teambesprekingen, kopje koffie en het drankje na de wedstrijd. Toeschouwers zijn welkom, maar dan wel met onderlinge afstand van elkaar wat prima kan aan de kant van het veld. Neem je eigen bidon mee en zet bij uitwedstrijden een mondkapje op in de auto. 

Zolang we ons met z’n allen aan deze makkelijke "regels” houden kunnen we sporten, "supporteren” langs de lijn en kan de club open blijven. Gelukkig zijn er vele vrijwilligers actief bezig om het veilig op de club te organiseren, zowel op als naast het veld zodat we weer lekker kunnen doen wat we leuk vinden. Zelf een potje hockey spelen, kijken naar je kinderen op het veld en actief H1/ D1 te ondersteunen als supporter. Gezellig onder elkaar, maar wel op afstand. Ik ga er vanuit dat we dit samen kunnen. 

Kortom, 

kom hockeyen maar geef elkaar de ruimte

kom kijken als ouder/ begeleider/ supporter en verspreid je langs de lijn van het veld (niet met z’n allen op de blokken)

drink een kop koffie, limonade of biertje (voor of) na de wedstrijd en doe het buiten

neem je eigen bidon mee

verzin een andere creatieve manier om elkaar te begroeten (geen "hand-shakes” op het veld)

liefst zo min mogelijk mensen in het clubhuis, zowel boven als beneden

teambesprekingen bij voorkeur op het veld

zet een mondkapje op in de auto bij rijbeurten (uitwedstrijden)

respecteer de regels van onze eigen club maar ook van andere clubs zodat we kunnen blijven sporten en bij elkaar komen

Het zal even anders zijn dan anders, maar dat is helemaal niet erg. Ook zo kunnen we er een mooi nieuw seizoen van maken. Komende periode zullen we blijven communiceren hoe we het aanpakken, dus houd onze website en Lisa in de gaten. 

Ik wens iedereen wel alvast een goed en gezellig nieuw seizoen toe. 

Michiel Ullers


Onze Sponsoren