HeaderFoto kampioenen 2017.jpg
 
Bestuur

Nieuwe kandidaat-bestuursleden HZ en Secretaris

Nieuws afbeelding 3-2
Er hebben meerdere kandidaten zich gemeld voor de openstaande vacatures van Secretaris en Bestuurslid Hockey Zaken.
  • Voor de vacature van Secretaris hebben 2 kandidaten zich gemeld, namelijk Sergio Pattinama en Doortje van Ingen
  • Voor de vacature van bestuurslid Hockey Zaken hebben Erik Groothuis en Tom Bockting zich gemeld als kandidaat. Tevens zijn er geïnteresseerden, maar die willen eerst meer over de inhoud van de functie weten voordat ze zich definitief kandidaat stellen voor de vacature van HZ. 

Stemming in bijzondere ALV op woensdag 4 maart 2020
Alle bovenstaande kandidaten zullen ter stemming worden voorgedragen in een bijzondere ALV, welke gepland staat op woensdag 4 maart a.s. In die "B-ALV" kunnen de leden stemmen over de kandidaten. Omdat alle kandidaten worden voorgedragen wordt afgezien van een onafhankelijke selectiecommissie zoals voorgesteld in de laatste ALV. De definitieve uitnodiging met aanvangstijd voor de bijzondere ALV op 4 maart 2020 volgt. 

Komende periode zal het bestuur de kandidaten uitnodigen voor een informele kennismaking. 

Nog geen nieuwe voorzitter
Helaas heeft zich vooralsnog geen kandidaat gemeld voor de openstaande vacature van Voorzitter. We gaan dan ook door met de zoektocht komende periode om een nieuwe voorzitter te vinden. Tot die tijd zal Michiel Ullers, bestuurslid Communicatie, de taken van de Voorzitter tijdelijk waarnemen i.s.m. bestuurslid Ingrid Henselmans (Penningmeester). 

Met vriendelijke groet, 

Het bestuur

HoofdsponsorsZoekenAgendaEr zijn nog geen agenda punten.
Volledige agenda

FacebookActiesponsorsOnze Sponsoren